MENIU

Nuntă cu mare fast la Iaşi! Mirii sunt surpriză

Eveniment important in viata prefectului judetului Iasi. Dupa ce a fost pe rand socru mic si nas, Dan Carlan se vede nevoit sa se implice intr-o noua petrecere fastuoasa.

La doar cateva saptamani dupa ce a avut un eveniment similar in familie, prefectul judetului Iasi se va intoarce iarasi la Starea Civila. Dan Carlan isi va marita fata din prima casatorie, dupa ce recent a fost socru mic pentru fiica actualei sale consoarte. Peste cateva saptamani, fiica lui Dan Carlan, Alina Gabriela, se va marita cu alesul inimii ei, Ovidiu Juverdeanu, in fata ofiterului starii civile, scrie bzi.ro.

La nunta celor doi care va avea loc la mijlocul lunii septembrie sunt asteptati cateva sute de invitati, petrecerea urmand a fi organizata la restaurantul "La Castel" de la Breazu.

Alina Gabriela, fata din prima casatorie a actualului prefect, a avut grija de afacerile familiei. Ea a fost cea care a administrat o gradinita deschisa de familie intr-un imobil din strada Vovideniei, in timp ce viitorul sot a lucrat pana acum circa patru ani la Administratia Bazinala de Ape Prut-Barlad, cand Dan Carlan lucra la Ministerul Mediului. Ovidiu Juverdeanu si fiica prefectului au o relatie stabila de mai bine de 10 ani, ei fiind impreuna inca din anul 2004. In varsta de 33 ani, Alina Gabriela Carlan se va cununa civil pe 18 septembrie, intr-o zi de vineri.

Mai multe articole despre:
nuntă Iaşi afacerist