MENIU

Muncitorii care reamenajează o stradă din Timişoara, cinstiţi cu MICI ŞI BERE de primar

Muncitorii care reamenajează o stradă din Timişoara, cinstiţi cu MICI ŞI BERE de primar / Foto: b365.ro

Primarul municipiului Timișoara, Nicolae Robu, a dus, vineri, mici şi bere unor muncitori care lucrează la reamenajarea unei străzi din oraş, edilul spunând că le-a promis acestora recompense, dacă va fi mulţumit de munca pe care o fac, unul dintre angajaţi spunându-i lui Robu să mai vină.

Vineri, primarul Nicolae Robu (PNL) le-a dus celor 15 muncitori care lucrează la reamenajrea străzii Martir Vasile Balmuș din Timişoara caserole cu mici și doze de bere, afirmând că își ține astfel o promisiune mai veche.

Robu a precizat că, în momentul în care a început reamenajarea străzii respective, le-a promis muncitorilor că dacă va fi mulțumit de lucrare, îi va recompensa, astfel că vineri fiecare angajat de pe șantier a primit din partea primarului câte o caserolă cu trei mici, muștar şi pâine și câte două doze de bere.

Acestea au fost cumpărate de edil din banii săi.

"Este o nouă amenajare deosebită, care sporește funcționalitatea și confortul în cartierul Soarelui. S-au realizat trotuare civilizate, carosabilul a fost asfaltat și s-au creat foarte multe locuri de parcare. Peste tot pe unde s-au potrivit au fost plantați arbori", a declarat Nicolae Robu.

Unul dintre muncitori i-a spus primarului Timișoarei: "Să mai veniți pe la noi".