MENIU

Mii de oameni la înmormântarea interlopului Săceanu. Rudele i-au furat cadavrul din spital

Mii de oameni la înmormântarea interlopului Săceanu
<p>Mii de oameni la &icirc;nmorm&acirc;ntarea interlopului Săceanu</p>
<p>Mii de oameni la &icirc;nmorm&acirc;ntarea interlopului Săceanu</p>
<p>Mii de oameni la &icirc;nmorm&acirc;ntarea interlopului Săceanu</p>

Mii de oameni au participat, luni la înmormântarea lui Ismail Iașar, zis Săceanu, cel mai de temut interlop al Constanței.

Înmormântare cu scandal la Constanța, după ce rudele lui Ismal Iașar i-au luat acestuia trupul neînsuflețit de la Spitalul Județan Constanța fără acordul cadrelor medicale. 

Mii de oameni au participat, luni, la înmormântarea temutului intrerlop. 

Interlopul constănțean Ismail Iașar, zis „Săceanu“, a murit sâmbătă, pe patul de spital, la 64 de ani. Se pare că el suferea de cancer.

Ismail Iașar era cunoscut în Constanța înainte de 1989, când se ocupa de schimburi valutare la limita legii. S-a specializat apoi în câștiguri din jocurile de noroc după care început să împrumute bani cu camătă. Rudele spun că așa a devenit imediat după Revoluție un personaj de temut în Constanța. Cine nu-i plătea banii la timp era vizitat noaptea de recuperatori mascați.

Inclusiv nume grele din orașul de la malul mării au avut de suferit de pe urma relațiilor pe care le-au avut cu temutul interlop.

Și fostul luptător care a cucerit o medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, Ion Draica, a apelat la Săceanu atunci când a rămas fără bani. Dacă la început s-a purtat cu el cu mănuși, până la urmă l-a lăsat fără casă, după un proces de recuperare a datoriilor.

Mai multe articole despre:
oameni participat saceanu isamil iasar