MENIU

Medici, scuipaţi şi înjuraţi de un bărbat care trebuia să fie în autoizolare

Un  bărbat aflat în autoizolare s-a autoaccidentat, fiind grav rănit şi a pătruns în incinta Spitalului Orășenec Hârșova, ameninţând, jignind cadrele medicale care interveneau pentru a-i salva viaţa.

Comportamentul iresponsabil al pacientului agresiv a dus la intrarea în autoizolare a şase angajaţi ai spitalului, care aşteaptă acum rezultatul testării pentru coronavirus.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și zădărnicirea combaterii bolilor.  De asemenea, bărbatul a fost sancționat contravențional conform O.M.3, cu amendă (1.000 de lei).

Managerul Spitalului Orăşenesc Hârşova, Andrei-Bogdan Zidaru, a postat pe pagina de Facebook a spitalului ce s-a întâmplat:
„Pe timp de pandemie, personalul medico-sanitar trebuie sa faca fata unor situatii extreme, neprevazute, cum este cea pe care o vom relata in cele ce urmeaza.
Individul din imagine, aflat in a treisprezecea zi de autoizolare s-a autoaccidentat, a patruns grav ranit in incinta spitalului amenintand, jignind si scuipand medici si asistente deopotriva, oameni care erau acolo pregatiti sa-i salveze viata. Oameni care au continuat sa isi faca treaba, indiferent de amenintarile acestuia si de faptul ca se expun unui caz suspect de COVID-19.

Citiți continuarea pe realitateadeconstanta.net

Mai multe articole despre:
medici coronavirus