MENIU

„Labirintul Anticorupţie“, în faţa Prefecturii Gorj

Campania de informare „Labirintul Anticorupţie” va debuta,  joi, 11 septembrie, în Piaţa Prefecturii din municipiul Târgu Jiu. Evenimentul îşi propune să informeze cât mai mulţi cetăţeni în legătură cu fenomenul corupţiei, modalităţile de combatere şi sesizare a faptelor de corupţie. „Labirintul Anticorupţie” va ajunge joi, 11 septembrie, în Piaţa Prefecturii din municipiul Târgu Jiu. Este vorba de o campania de informare în legătură cu fenomenul corupţiei. Citeste mai mult: adev.ro/nbn07k După ce s-au consumat toate cele trei etape de admitere în clasa a IX-a de liceu, în Teleorman au rămas în continuare neocupate sute de locuri. Citeste mai mult: adev.ro/nbmxgc

„Labirintul Anticorupţie” va putea fi vizitat, joi, între orele 11.00 şi 16.00, potrivit Adevarul. Mai exact, organizatorii le vor înmâna gorjenilor, la intrarea în labirint, un chestionar în care vor trebui să identifice varianta corectă, iar, la ieşire, le vor oferi materiale informative şi obiecte promoţionale, cum ar fi tricouri, pixuri, brelocuri etc. Până acum, peste 1500 de cetăţeni au vizitat labirintul care a fost amplasat deja în Botoşani, Iaşi, Târgu Neamţ, Târgu Mureş, Cluj-Napoca, Galaţi, Buzău şi Olteniţa.
Proiectul „Plăteşte ZERO pentru ce ţi se cuvine!” este implementat de Direcţia Generală Anticorupţie, în parteneriat cu Asociaţia Pro Democraţia şi Fundaţia Hanns Seidel Romania.