MENIU

Întorsătură de situație în dosarul violului de la Vaslui. Dorința neașteptată a victimei

Faţă batjocorită de cei şapte indivizi, vrea clemenţă pentru unul dintre ei, care s-a dovedit a fi mai uman şi chiar a manifestat milă faţă de ea, scrie vremeanoua.ro.

Eleva şi-ar dori că judecătorii să-i dea o pedeapsa mai blandă acestuia, pentru că el a fost cel care a reuşit să oprească ororile. Ionuţ Surleac a venit ultimul şi a fost singurul care a fost impresionat de lacrimile fetei. Acesta şi-a convins prietenii să se oprească şi să ducă fata acasă.

Surleac face parte din cei trei violatori care şi-au recunoscut faptele şi este singurul care a declarat că este dispus să plătească despăgubiri morale. Iniţial, în timpul cercetărilor, toţi cei şapte violatori şi-au recunoscut faptele, în faţă avocaţilor şi a procurorului de caz.

Mai mult, familia lui Surleac a mers şi şi-a cerut iertare de la familia fetei. Rămâne de văzut dacă gestul sau va impresiona sau nu, instanţa.

Ulterior, când dosarul a ajuns la instanţa, patru dintre ei nu au mai recunoscut nimic, şi-au retras declaraţiile şi s-au prevalat de dreptul la tăcere. 

Mai multe articole despre:
Vaslui viol clementa