MENIU

Intervenţie pentru salvarea unui urs rămas blocat în gardul unei grădini

Un urs ieşit din pădure a rămas prins în gardul unei grădini, în localitatea dâmboviţeană Dealu Frumos, proprietarul terenului pe care animalul a rămas blocat anunţând Poliţia, care aşteaptă ca la faţa locului să fie trimisă o echipă de la Direcţia Sanitar-Veterinară pentru a tranchiliza animalul.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţia Judeţean Dâmboviţa, poliţiştii din Fieni au fost anunţaţi, miercuri după-amiază, de către un bărbat din localitatea Dealu Frumos, situată într-o zonă de munte, că un urs a rămas blocat în gardul grădinii sale, scrie Mediafax.ro. 

Animalul, care cântăreşte aproximativ 200 de kilograme, a ieşit din pădure şi a încercat să intre în grădină, însă a rămas blocat în gard.

Poliţiştii au anunţat Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Dâmboviţa, solicitând ca o echipă de specialişti să fie trimisă pentru a tranchiliza animalul, astfel încât acesta să fie scos în condiţii de siguranţă din gardul în care este blocat, iar ulterior să fie eliberat.

Mai multe articole despre:
Dâmboviţa urs prindere