MENIU

Hotelierii de la munte îşi aşteaptă turiştii în minivacanţa de 1 Mai

<p>Hotelierii de la munte &icirc;şi aşteaptă turiştii &icirc;n minivacanţa de 1 Mai</p>

Ne aşteaptă un final de săptămână prelungit, aşa că hotelierii de la munte s-au pregătit care mai de care cu oferte pentru minivacanţa de 1 Mai. De data aceasta îi atrag pe turişti nu doar cu preţuri mai mici la cazare, ci şi cu petreceri câmpeneşti cu bucate tradiţionale româneşti.

Pachetele pentru minivacanţa de 1 Mai în hotelurile de patru stele de la munte au preţuri ce pornesc de la aproape 100 de euro de persoană.

"Oferta pt 3 noţi de cazare cu mic dejun, demipensiune şi acces la toate facilităţile hotelului SPA, loc de joacă interior , două piste de bowling. Ne bucurăm de un spaţiu de joacă pt copii, exterior şi interior. Pachetul pt trei noţi de cazare ajunge la 130 euro cu mancare inclusă.", spune Gabriel Roşca - director hotel.


"Am pregătit un pachet de tei nopţi, plăteşti două petreci 3, cu o masa inclusa, dejunul de 1 mai, care sperăm să ţină timpul, cu taraf, cu preparate româneşti tradiţionale, că petrecem până al urmă româneşte de ziua noastră, de ziua muncitorilor, sa zicem aşa. Tarifele incep de la 92 de euro camera dubla standard 99 euro loc in apartament, ocupare 4 persoane.", spune Daciana Pintilie - reprezentant hotel.

Dacă vremea va ţine cu turiştii, ei vor avea parte şi de petreceri câmpeneşti cu preparate la grătar şi foc de tabără.
"Turiştii vor beneficia şi de reduceri de până la 25 la sută în zonele SPA. Aici, mai ales pentru doamne, sunt disponibile terapii de pregătire pentru sezonul estival.", spune Adrian Negescu – bucătar.

"Avem ritualul Seherezada, care este un ritual de hidratare îniante de bronzare, este un ritual care include exfolierea pe bază de piatră de alaun şi îndepărtăm celulele moarte, apoi urmează un pachet cu lăptişor de matacă. Este foarte hidratantă şi ajută la regenerarea celulară, iar apoi urmează un masaj de relaxare.", spune Corina Mesaroş - reprezantant SPA.

Cele mai multe pachete de cazare pentru 1 Mai încep de joi după-amiază.

Mai multe articole despre:
munte video 1 Mai destinaţii turistice minivacanţă