MENIU

Gemene ascunse sub o pătură pentru a fi trecute graniţa

Două gemene de şapte luni, ascunse pe bancheta din spate a unui microbuz pentru a fi scoase ilegal din România, au fost descoperite la frontiera Nădlac.

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au descoperit, miercuri dimineaţa, sub o pătură aflată pe bancheta unui microbuz cu pasageri, două fetiţe gemene, în vârstă de şapte luni, care fuseseră ascunse de părinţii lor, cu intenţia de a fi trecute ilegal frontiera româno-maghiară. Părinţii au declarat că au recurs la acest gest deoarece nu aveau documente de călătorie pentru cele două minore.

„În 22 aprilie, în jurul orei 8.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român Dragoş T., în vârstă de 22 de ani, din judeţul Iaşi, care conducea un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Germania. În autoturism se aflau ca pasageri patru persoane adulte, cetăţeni români cu domiciliul pe raza judeţelor Iaşi şi Constanţa. Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit două fetiţe gemene, în vârstă de 7 luni, ascunse pe bancheta din spatele şoferului, lângă geam, acoperite cu o pătură””, au declarat reprezentanţii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad, scrie aradon.ro.

Mai multe articole despre:
Arad frontieră gemene