MENIU

Fiul lui Miron Cozma, aproape de comă alcoolică, cu mașina în stâlp

Fiul lui Miron Cozama, prins de poliție aproape de comă alcoolică, după ce a provocat un accident în centrul Timișoarei. Dan Cozma a pierdut controlul volanului într-o curbă, a zburat de pe șosea pe spațiul verde și s-a oprit într-un stâlp de iluminat public. 

Din fericire, fiul lui Miron Cozma nu a lovit pe nimeni, noaptea trecută, însă a fost cât pe ce să culce la pământ un stâlp de iluminat public.

Imediat după accident, bărbatul, care era singur în mașină, a coborât și a încercat să se facă nevăzut. A fost găsit, însă, destul de repede de polițiștii de la rutieră, chemați la fața locului. Era pe o stradă din vecinătatea Pieței Bălcescu, unde s-a produs accidentul. Abia se ținea pe picioare și mirosea puternic a alcool. Când l-au verificat, oamenii legii au constata că avea o alcoolemie de 1,25 la mie în aerul expirat.

Dan Cozma a fost condus la spital pentru prelevarea probelor de sânge și i-a fost întocmit dosar penal. Fiul lui Miron Cozma nu este la prima ispravă de acest fel. În 2013 a mai fost condamnat cu suspendare, tot pentru conducere sub influența alcoolului. Atunci a avut o alcoolemie de 0,89 la mie în aerul expirat.