MENIU

Fetiţă de 10 ani, schilodită de tată în bătaie în timp ce îşi apăra mama

Fetiţă de 10 ani schilodită de tată în bătaie în timp ce îşi apăra mama

Cazul s-a petrecut sâmbătă într-un bloc din Iași. Fetiţa are leziuni craniene şi mâna ruptă. Ca să nu se afle de caz, părinţii au scos copilul din spital, pe semnătură. Rudele sunt revoltate şi cer ajutorul „Protecţiei Copilului“.

Caz incredibil petrecut sâmbătă seara într-o familie din Iași. O fetiţă în vârstă de zece ani a devenit victimă în scadalul iscat între părinţii săi, după ce a încercat să-i oprească. Tatăl acesteia, pe fondul consumului de alcool, a început să se certe cu concubina sa, iar când a intervenit, fata a fost lovită violent de bărbat şi a ajuns la spital cu leziuni craniene şi cu mâna ruptă. Rudele susţin că astfel de scandaluri se petrec adesea, iar de nenumărate ori atât fata, cât şi mama, au fost bătute de tatăl alcoolic, scrie ziaruldeiasi.ro

Femeia a făcut de mai multe ori plângere la Poliţie, a plecat cu tot cu copil de acasă, dar după câteva zile s-a întors în căminul conjugal. Rudele fetei cer ajutorul Protecţiei Copilului, temându-se că într-o zi se va întâmpla ceva şi mai grav. De asemenea, ieri, ca să nu se afle despre cazul său, bărbatul agresor şi-a convins concubina să scoată fetiţa din Spitalul de Copii, pe semnătură, deşi aceasta are nevoie urgentă de spitalizare.

Mai multe articole despre:
mamă tată fetiţă schilodita