MENIU

Două tramvaie au intrat în coliziune pe Şoseaua Giurgiului; nu sunt victime

Două tramvaie ale liniei 25 au intrat uşor în coliziune pe Şoseaua Giurgiului, aproape de ieşirea din Bucureşti, venind din sensuri opuse şi intrând într-o curbă, nefiind identificate victime, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii ISU Bucureşti şi RATB.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti a intervenit la faţa locului cu două echipaje SMURD şi unul de descarcerare, însă s-a constatat că nu sunt victime, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Daniel Vasile.

Impactul a avut loc când cele două tramvaie, venind din sensuri opuse, au intrat într-o curbă, iar caroseriile celor două vehicule s-au izbit, a mai precizat Vasile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Brânduşa Raeceanu, în urma impactului, unul din tramvaie a deraiat, echipele de intervenţie ale regiei fiind la faţa locului pentru a repune vehiculul pe şine.

Accidentul s-a produs pe linia 25, la intersecţia Şoseaua Giurgiului - strada Acţiunii, aproape de capătul de linie. Traficul este momentan oprit în zonă.