MENIU

Descoperire dezgustătoare: ce a găsit o clujeancă în shaorma abia cumpărată. "Bătaie de joc..."

O femeie din Cluj a avut parte de o surpriză dezgustătoare în timp ce lua masa la un fast-food din oraş.

Mai exact, clujeanca a găsit în mâncare o bucată de pui plină de tulei. Cu toate acestea, bărbatul spune că nu a anunţat imediat personalul restaurantului fast-food, întrucât nu şi-a dat seama de gravitatea situaţiei decât când s-a uitat pe fotografii, acasă.

"E inadmisibil ce putem să găsim în mâncare, mai ales când plătim pentru aceasta. Sâmbătă seara am ieşit cu pritenii în oraş, în Cluj (...), un loc foarte frecventat de tineri. După ce am fost la un suc, am zis să ne oprim înainte de a merge spre casă să mâncăm o shaorma", a povestit femeia pentru presa locală.

"Era destul de multă lume, aşa că am aşteptat ceva timp. Am plătit, mi-am luat comanda şi m-am aşezat la masă. Am început să mănânc cu poftă, însă surpriza cea mare a fost când am găsit în farfuria mea ceva foarte 'drăguţ'. Pe când să bag bucata de carne în gură, observ cu mare 'bucurie' că avea bucată nu era nimic altceva decât o piele de pui plină cu resturi de pene.  Bineînţeles că am renunţat să mănânc şi am plecat dezgustată de acolo. Fără să realizez gravitatea situaţiei, am plecat fără să fac o sesizare. După ce am ajuns acasă şi am analizat pozele pe care le-am făcut, mi-am dat seama cât de periculos putea să fie dacă eu sau oricine altcineva înghiţeam acea bucată de 'spitalizare' la pachet. Ok, ştiam că shaorma nu e cel mai sănătos fel de mâncare, dar chiar aşa? Bătaie de joc... Oare în ce condiţii s-a pregătit acea shaorma? (...)", a adăugat ea.

 

Mai multe articole despre:
Cluj pui plângere shaorma pene