MENIU

Crima de la chioşcul de ziare. Planul diabolic al ucigaşului, imediat după moartea vânzătoarei

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus, aseară, reţinerea pentru 24 de ore a lui Nicolae Filimon, de 30 de ani, originar din Sibiu, suspectat că ar fi înjunghiat-o pe 11 ori pe Adriana Farcaş, de 33 de ani, din Constanţa

„După faptă, presupusul autor a fugit, s-a dus acasă şi s-a culcat. A doua zi, şi-a strâns bagajele şi a plecat. Dorea să plece din ţară. Mama lui este plecată în Italia“, scrie ziuaconstanţa.ro.

Crima a avut loc vineri seara, aproape de ora 21.30, în chioşcul de ziare aflat în staţia de autobuz de la Delfinariu, unde lucra femeia. Adriana Farcaş va fi înmormântată azi, la ora 12.00, la Cimitirul Central.
 
Procurorul criminalist Zafer Sadîc, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, spune că Nicolae Filimon şi-a recunoscut fapta, iar azi va fi prezentat Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă.
 
Din declaraţiile procurorului criminalist reiese că nu Adriana Farcaş era ţinta bărbatului. Nicolae Filimon locuia în zona Delfinariu, iar după ce a băut un litru de ţuică, s-a înarmat cu un cuţit, lung de aproape 30 de centimetri. Era hotărât să ajungă la locuinţa surorii fostei iubite, pe care o bănuia că intervenise în relaţia lor şi din cauza acesteia s-au despărţit.
 
Zafer Sadîc, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, a mai spus că Nicolae Filimon „a recunoscut inclusiv a doua faptă, pe care noi o bănuiam, dar nu eram foarte siguri de ea“.

Mai multe articole despre:
Constanţa crimă ucigaş