MENIU

Locuitorii sectorului 3 sunt fruntași la plata online a taxelor locale

<p>Locuitorii sectorului 3 sunt fruntași la plata online a taxelor locale</p>
<p>BNR va avea fotolii noi</p>
<p>Locuitorii sectorului 3 sunt fruntași la plata online a taxelor locale</p>
<p>Locuitorii sectorului 3 sunt fruntași la plata online a taxelor locale</p>

Dupa ce şi-a depăşit colegii de la celelalte sectoare în materie de fonduri europene atrase pentru reabilitarea termică a blocurilor, primăria sectorului 3 a edilului Robert Negoiţă devine numărul 1 şi în materie de plata on-line a taxelor şi a impozitelor locale.

Campania sa de informare a cetăţenilor în privinţa avantajelor utilizării platformei ghiseul.ro dă roade, astfel că dacă la începutul acesteia, în august 2013, erau înregistrate în sistem 5000 de persoane, în numai 4 luni au fost activate 10.000 de conturi, mai mult de jumătate dintre utilizatori alegând să efectueze plăţi electronice.

„Suntem conştienţi cu toţii de avantajele enorme pe care le oferă tranzacţiile on-line. Pentru noi, ca primărie, avantaje înseamnă mai puţini angajaţi, un control mai bun, un necesar de spaţiu mai mic, precum şi confortul pentru cetăţean. Nu este un demers uşor, iar noi la Sectorul 3 am parcurs nişte etape importante în implementarea sistemului ghiseul.ro”, a declarat Negoiţă.

Negoiţă a participat marţi la conferinţa „Plata cu cardul – o soluţie modernă pentru eficientizarea sectorului public – ediţia a II-a”, organizată de Visa în parteneriat cu Banca Naţională a României. Primăria sa a fost dată drept exemplu de bune practici pentru stimularea plăţilor online cu cardul.