MENIU

Bani aruncaţi la groapă în Bacău

<p>Groapă de gunoi &icirc;n centrul Bucureştiului</p>

Primăria Bacău aruncă anual bani într-o groapă cu fier ruginit. Este vorba despre fundaţia Sălii Polivalente din oraş. Lucrările au început în 2011, s-au oprit un an mai târziu şi, de atunci, municipalitatea îngroapă anual aici sume impresionante.

Băcăuanii pasionaţi de sporturile de sală îşi văd visele năruite. Lucrările la Sala Polivalentă din oraş au început în 2011 şi au fost oprite un an mai târziu după ce firma de construcţii a intrat în insolvenţă. De atunci se bagă bani de la buget în proiectul care a rămas la stadiul unei gropi cu fier vechi. Numai anul acesta s-au alocat 2,4 milioane de lei. Localnicii şi-au pierdut orice speranţă că vor vedea curând polivalenta gata.

Reprezentanţii municipalităţii habar n-au când lucrările s-ar putea relua.
"Există şanse să se reia lucrările la Sala Polivalentă? Dacă vom ajunge la un numitor cu compania naţională de investiţii. Nu ştiţi dacă se vor relua lucrările anul acesta? Nu pot să vă garantez lucrul acesta", a spus Adu Ababei, viceprimar Bacău.


Până acum primăria a îngropat opt milioane de lei din banii băcăuanilor în acest proiect, doar pentru pază şi întreţinerea lucrărilor. Asta în condiţiile în care tot proiectul are o valoare estimată de 100 milioane de lei.

Mai multe articole despre:
Bacău gunoi groapă