MENIU

Accident TERIBIL în Argeş. Un vitezoman cu BMW a spulberat o Dacie: doi oameni au murit

O familie din Arges a fost nenorocita azi de un sofer de 21 de ani, inconstient, cu mania vitezei, care a pierdut controlul volanului masinii la 100 km pe ora, spun martorii, pe o strada secundara si a intrat pe contrasens unde a lovit frontal o Dacie Solenza pe care a rupt-o in doua. Persoanele decedate, sot si sotie, sunt din masina care circula regulamentar, iar fetita lor in varsta de 13 ani are leziuni foarte grave la picioare. Conducatorul auto care a provocat tragedia si prietenul lui, pasager in dreapta sa au ajuns si ei la spital cu leziuni usoare.

La fata locului au intervenit pompierii militari de la descarcerare si politistii rutieri. Martorii spun ca strada unde a avut loc accidentul era umeda in momentul producerii accidentului si viteza cu care circula tanarul inconstient era foarte mare, posibil 100 km pe ora.

Fetita in varsta de 13 ani, aflata pe bancheta din spate a Daciei Solenza, cu rani grave la ambele picioare, a fost transportata cu ambulanta la Spitalul de Pediatrie din Pitesti. Politistii spun ca soferul care a provocat accidentul, acuzat de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, a fost verificat cu aparatul etilotest, iar rezultatul acestuia arata ca nu era sub influenta bauturilor alcoolice. In 2012, el a avut permisul suspendat timp de 90 de zile pentru viteza excesiva.

Soferul care a provocat tragedia, Alexandru Adelin Popa, hairstilist in Mioveni, si prietenul sau au ajuns si ei la spital, dar leziunile lor nu sunt grave. Conducatorul auto nevinovat, Constantin Micu, avea 40 de ani, e din Oarja Arges, iar pasagera din dreapta, sotia sa,  avea 38 de ani.

Mai multe articole despre:
accident Argeş Mioveni Dacia Solenza