MENIU

Accident mortal pe DN1. Traficul a fost deblocat. Update

<p>Accident mortal pe DN1. Traficul este blocat</p>

Trei persoane au murit şi două au fost rănite grav în urma unui accident rutier care a avut loc, luni, pe DN 1, între localităţile clujene Huedin şi Poieni, după ce un autoturism de teren a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un autocar.

Autocarul implicat în accidentul produs, luni, pe DN 1, între localităţile clujene Huedin şi Poieni, şi soldat cu trei morţi şi doi răniţi făcea curse în străinătate, dar în momentul impactului nu transporta pasageri, în timp ce în maşina de teren ar fi fost cetăţeni străini.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Adriana Vornicu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că autocarul implicat în accidentul de pe DN 1 (E60) se îndrepta dinspre Oradea spre Cluj-Napoca şi era unul care efectua curse de persoane în străinătate, dar nu transporta pasageri în momentul accidentului.

"La bord nu se aflau decât doi şoferi. Autocarul a fost avariat în partea din faţă în urma impactului cu autoturismul de teren, care a intrat pe contrasens şi care se deplasa dinspre Cluj-Napoca spre Oradea", a spus Vornicu.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Adriana Vornicu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că trei persoane au murit şi două au fost rănite grav, în urma unui accident rutier care a avut loc, luni, pe DN 1 (E 60), între localităţile Huedin şi Poieni.

"Din primele cercetări rezultă că un autoturism de teren a părăsit banda de circulaţie într-o curbă periculoasă şi a intrat pe contrasens, intrând în coliziune cu un autocar. Toate victimele au fost pasageri ai maşinii de teren, răniţii fiind transportaţi la spital. Circulaţia rutieră este întreruptă pe ambele sensuri de deplasare, în zona accidentului", a spus Vornicu.

Mai multe articole despre:
cercetători accident mortal