MENIU

Accident mortal, în apropiere de Buzău

<p>Accident mortal, &icirc;n apropiere de Buzău</p>

Un bărbat a murit, iar altul a fost rănit într-un accident rutier petrecut, miercuri seară, pe DN 1 B Ploieşti - Buzău, în accident fiind implicate un autocar şi un autoturism, circulaţia în zonă fiind întreruptă temporar şi deviată pe o rută ocolitoare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, comisar şef Florina Crucianu, accidentul s-a produs pe DN 1 B Ploieşti - Buzău, în zona unui han, la intrarea în municipiul Buzău, între un autocar cu număr de Cluj care circula dinspre Bucureşti spre Galaţi şi un autoturism înmatriculat în Bucureşti.

Șoferul autocarului care era însoţit doar de un alt coleg, fără a avea călători, susţine că şoferul autoturismului ar fi intrat brusc pe contrasens, iar impactul nu a putut fi evitat.

În urma coliziunii extrem de puternice dintre autocar şi maşina mică, şoferul autoturismului, un bărbat, a murit pe loc.
De asemenea, şoferul autocarului a fost rănit şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Buzău, pentru îngrijiri medicale.
Din cauza accidentului, traficul este întrerupt temporar pe DN1 B Ploieşti - Buzău, între intersecţia cu DN2 şi municipiul Buzău, iar circulaţia este deviată prin localitatea Spătaru, pe DN2 şi DN2 B Spătaru - Buzău.

Mai multe articole despre:
Ploieşti Buzău accident mortal