MENIU

Accident grav în Bârlad! Patru oameni au ajuns în spital

Patru persoane au ajuns de urgenţă la spital după ce maşina în care se aflau, condusă de un şofer începător, a intrat într-un cap de pod.

„Poliţiştii Biroului Rutier Bârlad au efectuat cercetări la locul producerii accidentului şi au stabilit faptul că şoferul, în vârstă de 23 de ani, din comuna Bogdăneşti, conducea un autovehicul pe DJ 245D. La un moment dat, într-o curbă la dreapta, din cauza lipsei de experienţă, tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iar autovehiculul a intrat într-un cap de pod, ulterior răsturnându-se în afara părţii carosabile. Patru persoane aflate în autovehicul, respectiv soţia sa, de 25 de ani, copiii de doi şi trei ani şi tatăl de 68 de ani, au fost transportate la spital.

În starea cea mai gravă este tatăl conducătorului auto, întrucât impactul a avut loc în partea dreaptă spate, unde stătea acesta. Celelalte persoane au fost diagnosticate cu «policontuzii»”,a declarat agent şef adjunct Loredana David, pentru Obiectivul de Vaslui.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu consumase băuturi alcoolice. Chiar şi aşa, pe numele lui a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă

Mai multe articole despre:
accident Bârlad patru victime