MENIU

A primit un mesaj inofensiv pe Facebook. Ce a urmat după aceea este ŞOCANT

O femeie a fost şantajată pe reţeaua de socializare Facebook de un bărbat care i-a furat telefonul mobil. Poliţiştii au reuşit să organizeze un flagrant, iar două persoane sunt cercetate penal pentru furt şi şantaj, scrie voceatransilvaniei.ro.

Cazul a intrat în atenţia oamenilor legii din Sfântu Gheorghe, care investigau furtul unui telefon.

În cadrul cercetărilor şi verificărilor efectuate în ceea ce priveşte comiterea unei infracţiuni de furt al unui telefon mobil, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sf. Gheorghe au stabilit faptul că partea păgubită este şantajată, de către o persoană, pe o reţea de socializare, prin faptul că i se solicită ca, în schimbul telefonului mobil sustras (ce face obiectul dosarului penal), să ofere o sumă de bani sau un alt telefon mobil, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna.

Astfel, potrivit documentului citat, joi, în jurul orei 14:15, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Seviciului de Investigaţii Criminale, au prins în flagrant o persoană din municipiul reşedinţă de judeţ, în timp ce primea un alt telefon mobil de la partea păgubită, în schimbul telefonului mobil sustras.

Totodată, s-a stabilit şi faptul că persoana identificată în flagrant era în legătură cu persoana care şantaja partea păgubită prin intermediul unei reţele de socializare, se mai precizează în comunicatul IPJ Covasna.

Oamenii legii au anunţat că în cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi şantaj.

Mai multe articole despre:
şantaj Sfântu Gheorghe Facebook