MENIU

A pierdut la păcănele banii de concediu și a decis să-și mintă soția. Ce a făcut un om din Satu Mare

Un bărbat din Satu Mare a crezut că poate scăpa basma curată în faţă soţiei sale după ce a pierdut banii de concediu la păcănele. 

I-a venit ideea să sune la 112 şi să anunţe că a fost victima unui furt şi că un individ l-a jefuit în plină stradă. Iniţial poliţiştii l-au crezut şi au început cercetările, însă omul s-a pierdut în amănunte, şi toată strategie lui s-a prăbuşit, scrie BZI.ro.

Bărbatul a mers la o sala de jocuri din Satu Mare unde după câteva partide la păcănele a pierdut toţi banii de vacanţă!

Speriat că trebuie să îi dea vestea proastă nevestei, a inventat altceva: a sunat de urgenţă la 112 şi a anunţat că a fost victima unui furt. Că să fie credibil le-a oferit poliţiştilor date clare despre hoţ: ce fel de haine purta, şi cât era de înalt.

Însă a uitat câteva amănunte care l-au dat de gol: imediat după presupusul furt el a luat taxi-ul că să ajungă acasă, semn că mai avea ceva bani de buzunar. Iar hoţul nu i-a luat şi telefonul, după cum a pretins iniţial bărbatul. Prins la înghesuială, omul a recunoscut în cele din urmă că a minţit. Poliţiştii l-au iertat de amendă, dar nu se ştie dacă îl va ierta şi soţia.

Bărbatul se pregătea să meargă în vacanţă împreună cu soţia lui. Aşa că au reuşit să strângă suma de 2800 de lei. Din păcate însă, omul s-a gândit că n-ar fi rău să câştige şi mai mult, şi a intrat cu toţi banii într-un local de jocuri de noroc. După câteva ore de joc bărbatul a pierdut toată suma.

În final, soţia a aflat şi ea, cu tristeţe, adevărul. Poliţiştii nu puteau nici ei să accepte alarmă falsă: dar pentru că bărbatul era la prima abatere de acest gen, nu l-au amendat, ci i-au dat doar un avertisment.

Mai multe articole despre:
furt poliţie Satu Mare concediu păcănele