MENIU

A murit. Vestea care a îngrozit o localitate din România

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din satul Siliştea, oraşul Liteni, tată a doi copii minori, a fost găsit fără suflare la câtva zeci de metri de locuinţa sa, victima având lovituri la cap şi o leziune adâncă în zona abdomenului.

Cercetările au fost preluate de ofiţerii judiciarişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, iar un alt detaliu şocant a ieşit la iveală ulterior: bărbatul a fost împuşcat de la mică distanţă, cu o armă letală, cel mai probabil confecţionată artizanal.

 Poliţistul a chemat-o să recunoască un cadavru. Era al soţului ei

Crima s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi, cadavrul lui Neculai Costache, bărbatul de 47 de ani, fiind descoperit în jurul orei 1.30. Bărbatul zăcea fără suflare la marginea drumului comunal, în apropiere de casa familiei sale, iar o persoană care a trecut prin zonă l-a văzut şi a sunat la numărul de urgenţe 112. Poliţiştii ajunşi la faţa locului s-au deplasat la cea mai apropiată casă, pentru a încerca să stabilească identitatea persoanei decedate. Au ajuns chiar la soţia victimei.

Mai multe, pe monitoruldesuceava

Mai multe articole despre:
împuşcat crimă a murit sătean