MENIU

A leșinat după ce a fost bătut în bar. A înmărmurit când a văzut unde se afla când și-a revenit

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din municipiul Turda, județul Cluj, a fost eroul unei întâmplări pe care nu o va uita niciodată. În noaptea de sâmbătă spre duminică clujeanul a rămas inconștient după ce a fost bătut într-un bar aflat în apropierea domiciliului său.

Acesta își amintește că a fost victima unui atac, după ce a întrecut măsura cu băutura. Fără să știe cum a ajuns acolo, bărbatul s-a trezit singur pe un câmp situat la marginea localității, scrie gazetadecluj.ro.

“Eram plin de noroi şi de propriile-mi fecale şi nu reuşeam să-mi dau seama unde mă aflu. Am dat telefon la numărul de urgenţă 112, de şapte ori, dar eram atât de confuz în explicaţiile pe care le dădeam, încât dispecera a renunţat să mai îmi ia apelul în seamă. Aşa că l-am sunat pe fratele meu care, într-un final, a venit cu o maşină şi m-a ridicat de acolo, ducându-mă acasă”, relatează bărbatul.

Polițiștii au dechis o anchetă pentru deslușirea acestui caz și au deja 2 ipoteze: agresorii l-au abandonat intenţionat pe câmp crezându-l mort – ori acesta pornise, pur şi simplu de unul singur, ajungând pe câmpul respectiv.

După ce l-au consultat, medicii legişti i-au eliberat bărbatului un certificat în care i-au recomandat între 12 şi 14 zile de îngrijiri medicale.