MENIU

Zone erogene: 8 locuri in care femeile vor sa fie atinse

Cei mai multi dintre barbati cred ca stiu zonele erogene in care femeile vor sa fie atinse si procedand astfel vor avea o viata sexuala in cuplu extraordinara. Unii dintre ei nu s-au mai obosit sa-si intrebe si partenerele, considerand ca atingerea sanilor sau a fundului sunt suficiente pentru a avea o viata sexuala cum au visat.

Nimeni nu poate nega faptul exista multi nervi comasati in acele zone erogene, insa senzorii placerii se afla de-a lungul intregului sau trup, asa ca nu va fi nevoie de foarte multa stimulare pentru a o aduce in starea in care vrei. Odata ce ai invatat aceste zone erogenepregateste-te pentru noptile fierbinti ce vor urma. Insa lucrurile nu se opresc aici. Poti sa-i oferi placere sotiei tale, cand vine acasa obosita dupa o zi grea de munca, prin masarea respectivelor zone. Ea se va simti bine, iar tu vei primi multe bile albe din partea ei.

Parul si ceafa, zone erogene importante

Faptul ca vor un par superb nu este singurul motiv pentru care femeile merg la coafor. Procesul spalarii, tunderii, vopsirii si aranjarii parului le ajuta pe femei sa se relaxeze. Si exact asa vrei si tu sa fie sotia ta. Trecerea cu delicatete a degetelor prin parul partenerei este cea mai sigura modalitate de a o face sa simta furnicaturi pe sira spinarii. Mai mult, maseaza-i tamplele si in curand va capitula in bratele tale. Apoi treci spre ceafa si o data ce i-ai masat ceafa, saruta-i usor gatul.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.

 

Mai multe articole despre:
femeie cuplu zone erogene