MENIU

Zodiile care renasc după Luna Plină din 22 iunie: le așteaptă câștiguri în bani și o nouă dragoste

Perioada de după Luna Plină din 22 iunie 2024 se anunță a fi una plină de prosperitate pentru anumite zodii din horoscop. În timp ce unele dintre ele întorc banii cu lopata, altele se bucură de iubire și vacanțe exotice peste hotare. Iată nativii care vor renaște în acest weekend.

Berbec 

Va simți nevoia să fie creativ în această perioadă. După Luna Plină din 22 iunie, acești nativii își vor descoperi cele mai ascunse talente și vor face ca lumea să se învârtă în jurul lor. S-ar putea ca o nouă iubire să le iasă în cale, ba chiar să aibă parte de un câștig substanțial la loto. Atenție, însă, la cheltuieli inutile! Berbecii trebuie să găsească neapărat un echilibru între plăceri și economii. 

Horoscopul săptămânii 24 - 30 iunie. Rebeliune pe harta astrală. Norocul va favoriza doar zodiile înțelepte

Săgetător

Va avea parte de o vară pe lux și opulență. Fie că va primi o sumă de bani din partea unei persoane dragi sau va da lovitura financiară în urma unui bilet la loto, cert este că va putea cheltui cât cuprinde cu ochii. S-ar putea să își îndeplinească visul legat de o vacanță sau să își cumpere o nouă locuință. Mai mult, nativii acestei zodii vor pune capăt relației actuale și își vor găsi adevărata iubire. 

Zodiile care obțin cele mai mari salarii. Astrele le luminează calea spre bogăție

Taur

Taurii vor radia de fericire după Luna Plină din 22 iunie. Acești nativi vor obține un câștig uriaș la jocurile de noroc și vor reuși, în sfârșit, să facă câteva investiții în casă. Se pare că a trecut ceva timp de când își doreau să facă câteva schimbări, însă situația financiară nu le putea permite, spun astrologii. Ei bine, a venit momentul să uite de problemele cu banii și să se apuce de treabă. De asemenea, astrele spun că până la sfârșitul lunii iunie, Taurii vor pleca într-o vacanță bine meritată. Thailanda sau Maldive?