MENIU

Zodiile care pot experimenta abundența pe 16 mai 2024. Ei sunt autenticii zodiacului în această perioadă

Zodiile care pot experimenta abundența pe 16 mai 2024. Ei sunt autenticii zodiacului în această perioadă

Zodiile care pot experimenta abundența pe 16 mai 2024 sunt și cele care fac dovada faptului că au o minte ageră și extrem de puternică. Autenticitatea este cheia abundenței, deoarece nu vei putea să te apreciezi la adevărata valoare până nu ai cunoscut strălucirea adevărată.

Autenticitatea este atunci când tot ceea ce faci faci din suflet. Fiecare decizie vine din cine ești tu cu adevărat ești. Pentru a manifesta abundența pe care o dorești, trebuie mai întâi să începi să trăiești pe deplin. Să te bucuri de încrederea de a lua fiecare decizie din inimă.

Zodiile care pot experimenta abundența pe 16 mai 2024

Universul este de partea noastră de fiecare dată. Cu toate acestea, dacă nu iei deciziile în funcție de ceea ce simți, atunci ele nu te reprezintă cu adevărat. Nu pot arăta lumii care sunt cu adevărat sentimentele tale. Rezultatele lor nu sunt în concordanță cu ceea ce vrei tu sa obții de fapt.

5 zodii chinezești care au noroc în dragoste săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Asteroidul Lilith, rebelul zodiacului, se află în zodia Fecioarei. Te va ajuta să examinezi convingerile și adevărurile care îți controlează deciziile. În timp ce unele dintre acestea pot fi adevărul tău autentic, altele sunt cele care ți-au fost impuse de alții sau de experiențele trecute din viața ta.

Pentru a primi abundență și noroc, e important să te concentrezi doar pe ceea ce vrei de la viață. Pe ceea ce inima ta dorește.

4 zodii care se vor bucura de vârsta de 50 de ani mai mult decât de 20 de ani

Lilith din Fecioară s-a aliniat cu Soarele din Taur. Acest tranzit te va ajuta să faci pași enormi în căutarea autenticității. În timp ce Lilith în Fecioară te ajută să-ți examinezi convingerile interioare, Soarele Taur îți luminează casa norocului și a abundenței. În acest loc al vieții tale, Taurul te îndeamnă să faci un plan de succes. Nu pentru că totul va merge perfect, ci pentru a putea crea o fundație sigură.

Cu energia lui Lilith și a Soarelui Taur, te vei simți mai încrezătoare în planurile pe care le-ai făcut. Acest lucru îți va permite să te lansezi într-un nou capitol al vieții tale cu mai mult elan.

Citește continuarea aici

Cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea Lunii. Ce arată astrele

Mai multe articole despre:
zodii abundenta