MENIU

Zodiile care ar putea fi lovite de ghinion în luna NOIEMBIRE. Care sunt cele mai mari pericole?

Ghinionul ca și norocul, și-l face omul cu mâna lui

Astrele nu vin cu vești nemaipomenite pentru 3 semne zodiacale. Noiembrie, ultima zi de toamnă, le va aduce acestor nativi ghinioane, iar dacă nu sunt precauți, lumea le-ar putea fi întoarsă pe dos. 

Pești

Vor fi multe necazuri și finalul acestei ultime luni de toamnă va fi extrem de dificil și chiar destul de stresant. Sunt multe indicii că la jumătatea lunii, de bună credință, veți avea încredere în cine nu trebuie, ceea ce se va întâmpla deoarece, în loc să vă ascultați glasul intuiției, alegeți o acțiune riscantă ce se va solda cu un eșec. În domeniul profesional, nativul tău ar putea cunoaște persoane care nu vor fi de acord cu hotărârile tale, iar proiectele pe care visai să le desfășori vor putea fi anulate, scrie doctorulzilei.ro.

Balanță

Luna noiembrie poate aduce tensiuni emoționale și frământări interioare în cazul Balanței. Este posibil să apară decepții în relațiile personale sau mici conflicte care vă afectează echilibrul emoțional. Sunteți sfătuiți să ocoliți discuțiile contradictorii și să acordați timp pentru reflecție și relaxare. De asemenea, există și probleme la locul de muncă. Nu mai sunteți în largul dvs. și vă puneți serios problema căutării unui alt loc de muncă.

Scorpion

Scorpionul este al treilea semn zodiacal care se confruntă cu ghinion în ultima lună de toamnă. Se vor produce schimbări importante la nivel personal. În cazul acestor nativi, familia primează și trebuie să își regăsească echilibrul după o perioadă tumultoasă. Conform astrologilor, în perioada următoare emoțiile negative sunt mult mai puternice. Pentru a putea depăși mai ușor fazele dificile pe care le aduce luna noiembrie, nativii ar trebuie să se înconjoare de oameni care au aceleași obiective.

Mai multe articole despre:
zodii ghinion noiembrie predictii astrale horoscop