MENIU

Zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024. Nativii care pot ajunge la căsătorie

Zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024. Nativii care pot ajunge la căsătorie

Fă-ți timp pentru a construi o iubire care va dura pentru totdeauna. Pentru cele 5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024, luna începe cu un accent pe sentimente. Nativii au timp pentru a reevalua ceea ce motivează alegerile din viața romantică.

Neptun retrograd, care are loc în fiecare an timp de aproximativ șase luni, este un moment pentru a te concentra asupra a ceea ce este real versus iluzii sau răni care pot tulbura gândirea. Acest lucru va scoate adevărul la iveală.

Optimismul este cel pe care trebuie să te bazezi pentru a construi ceea ce visezi în relația de cuplu. E important să realizezi că numai ceea ce este bazat pe realitate va continua să se îmbunătățească și să crească.

Ce persoane greșite atragi, în funcție de zodie. Sfaturi de la astre pentru a nu pica în relații toxice

Vărsător

Au fost multe în mintea ta recent și, deși ai încercat să te deschizi față de partenerul tău, nu ai simțit că ai reușit să-ți exprimi punctul de vedere. Îți dorești un nivel mai profund de claritate în relația ta. Nu în ceea ce privește viitorul, ci în anumite probleme care au ajuns să simtă ca o piatră în relație.

Aceasta nu este o situație definitivă, chiar dacă uneori te-ai întrebat dacă vei reuși să o faci să reziste. Dar cu cât aștepți mai mult să vorbești despre ceea ce te deranjează, cu atât te vei simți mai deconectată de partenerul tău. În loc să faci pur și simplu un pas înapoi, creează-ți timp pentru o conversație directă și sinceră. Doar așa vei reuși să lași în sfârșit aceste probleme în urmă.

3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele

Capricorn

Pe măsură ce începe iulie 2024, se pune accent nu numai pe comunicare, ci și pe schimbările pe care vrei să le creezi în viața ta de cuplu. O parte din aceasta se referă la acordarea de timp pentru partenerul tău, de care de fapt amândoi aveți nevoie.

Deși nu ați descrie neapărat problemele din relația voastră ca fiind rele, se simte că conexiunea a devenit mai mult de rutină. Și deși rutina face parte dintr-o relație pe termen lung, aceasta nu înseamnă că oricare dintre voi poate merge pe pilot automat.

Citiți continuarea aici

Cele mai indecise semne zodiacale. Ei sunt nativii care nu știu niciodată ce să facă

Mai multe articole despre:
zodii iulie casatorie