MENIU

Ziua naţională a României – eMAG, decizie fără precedent de 1 Decembrie

Ziua națională a României este sărbătorită și de cei de la eMAG care vin cu o promoție deosebită.

Ziua națională a României vine cu reduceri mari la eMAG. Oferta completă poate fi găsită AICI.

În continuare vă prezentăm câteva oferte dintre produsele care au cele mai mari reduceri de preț de Ziua națională a României la eMAG.

Ziua națională a României la eMAG – Telefon mobil Allview P6 Life

Acest telefon intră în promoția specială eMAG de ziua națională a României. Este un telefon produs în România, are capacitatea de a administra două cartele SIM, are un display de 5 inch HD IPS și cameră foto principală de 8 Mp. Prețul poate fi găsit AICI.

Ziua națională a României la eMAG – Telefon Samsung G531 Galaxy

Telefonul Galaxy Grand Prime are un preț redus cu 23% de ziua națională a României la eMAG. Telefonul este unul foarte accesibil ca buget și are o memorie de 8Gb și funcția de 4G. Prețul poate fi consultat AICI.

Ziua națională a României la eMAG – Laptop HP 255 G4

Laptopul HP este dotat cu procesor AMD de 1.4 Ghz frecvență, are un display de 15.6 inch, 4 Gb memorie internă și 1 Tb. Laptopul beneficiază de ziua națională a României de o reducere de 23% și prețul poate fi găsit AICI.

Ziua națională a României la eMAG – Laptop Lenovo IdeaPad 100-15

Un alt laptop care are o reducere de 20% de ziua națională a României este Lenovo IdeaPad 100-15 care e dotat cu procesor puternic de la Intel Celeron Quad Core de 1.83 Ghz și are un display HD de dimensiune 15.6 inch și un spațiu de stocare de 250 Gb. Prețul este disponibil AICI.

Ziua națională a României la eMAG – Tableta Allview AX4

Tableta Allview Ax4 NanoPlus are o reducere de 33% de ziua națională a României de la eMAG. Tableta are un procesor Cortex A7 Dual Core de 1.3 Ghz, 7 inch display, 512 Mp RAM și 8 Gb wifi, funcție de 3G, GPS, Bluetooth și sistem de operare Android. Prețul poate fi găsit AICI.

Ziua națională a României la eMAG – Tabletă Lenovo Tab 2

Tableta Lenovo are o reducere de 30% de ziua națională a României, este dotată cu procesor Quad Core de 1.3 Ghz, are 7 inch display IPS și poate fi conectată la internet prin Wi Fi. Prețul poate fi găsit AICI.

Ziua națională a României la eMAG – Televizor LED Vortex

Un televizor extrem de avantajos care beneficiază și de o promoție specială de ziua națională a României este LED Vortex cu diagonală de 48 cm și rezoluție HD. Prețul poate fi găsit AICI.

Ziua națională a României la eMAG – Televizor LED Philips

Calitatea Philips se regăsește și în televizorul LED Philips cu diagonală de 61 cm și rezoluție HD, ideal pentru un dormitor de dimensiuni medii. Prețul are o reducere de 22% în cadrul promoției eMAG de ziua națională a României și care poate fi găsit AICI.

Ziua națională a României la eMAG – Mașina de spălat rufe slim Arctic

O mașină de spălat rufe care ocupă foarte puțin spațiu și care are o reducere de 20% de la eMAG în cadrul promoției speciale de ziua națională a României este modelul Slim de la Arctic care are capacitate de încărcare de 6kg, 1000RPM și face parte din clasa energetică A+. Prețul poate fi găsit AICI.

Ziua națională a României la eMAG – Mașina de spălat rufe Sharp Family

O altă mașină de spălat rufe cu preț foarte avantajos este Sharp Family cu capacitate de încărcare de 7 kg, 1000 RPM  și clasă energetică A+. Prețul poate fi găsit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
Ziua Naţională a României emag