MENIU

GOOGLE sărbătorește ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI. Mesaje de ZIUA INTERNATIONALA A COPILUI

ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI  Ce să-i spui copilului tău de ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI. Google sărbătorește ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI.

ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI. MESAJE DE ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi iubirea şi aprecierea noastră. Aceasta zi este de obicei  sărbătorita cu petreceri, diverse spectacole dedicate copiilor sau cu reuniuni în aer liber ale familiilor, toate acestea dedicate micuţilor. Pentru a aduce zâmbetul pe buzele celor dragi pe care îi consideri copii, trimite-le un mesaj, un SMS, o felicitare, din cele de mai jos.  

Mesaje de 1 iunie

ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI. Copilăria, mai întotdeauna trezeşte în sufletul nostru un sentiment de melancolie, este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viaţa şi visează gingaş. Copiii, atât de uşor de iubit! Un zâmbet curat şi strălucitor, manuţe pline de iubire!

1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Sa va bucuraţi şi sa creşteţi frumos. La mulţi ani!

ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI. Copilăria e cadoul pe care ni-l dă viaţa. Sa ne bucuram de ea. La mulţi ani tuturor copiilor!

Copilăria e vârsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plina de lumina si armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii! La multi ani de 1 Iunie!

ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI. Din suflet, pentru toţi copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La mulţi ani!

Mai multe, pe ziarul Unirea.