MENIU

VOCEA ROMANIEI. Ce vrea să facă Mihai Chiţu cu banii câştigaţi la VOCEA ROMANIEI

VOCEA ROMANIEI. Ce face CASTIGATORUL cu banii

VOCEA ROMANIEI. Câştigătorul celui de-al treilea sezon al emisiunii "VOCEA ROMANIEI", Mihai Chiţu, a acordat un interviu în care a mărturisit că banii câştigatţi îi va investi în cariera sa muzicală.

VOCEA ROMANIEI. Mihai Chiţu a vorbit în cadrul emisiunii "Poveştiri adevărate" despre cum arată viaţa lui după câştigarea celui de-al treilea sezon al concursului "VOCEA ROMANIEI". Chiţu a recunoscut că încă i se pare ireal tot ce i se întâmplă şi că îşi doreşte să rămână ancorat în realitate, scrie click.ro.

"Nici acum nu-mi vine să cred că am câştigat "Vocea". Partea de film a acestei poveşti este faptul că am fost la toate ediţiile acestei emisiuni, dar n-am trecut de preselecţii. Trebuie să crezi în şansa ta. Vreau să muncesc, să rămân ancorat în realitate, nu vreau să o iau pe câmpii. M-am înscris la "Voce" în ultima seară. Nici nu credeam că mă mai ia. Aş fi renunţat la orice pentru "VOCEA ROMANIEI". Aş fi renunţat chiar şi la postul de director de bancă pentru "Voce". Cred că banii câştigaţi la "Voce" o să-I investesc în cariera mea muzicală. Vreau să profit de acest eveniment cât este cald încă", a spus Mihai Chiţu.