MENIU

VOCEA MAMEI e UNICĂ. Întâlnirea dintre o mamă-soldat întoarsă de pe front şi fiul său

Mama-soldat care s-a întors la fiul său după 8 luni petrecute pe front

Imagini emoţionante la o şcoală din oraşul american San Antonio, statul Texas. O mamă-soldat, întoarsă dintr-o misiune de 8 luni, a mers la un meci de baschet al fiului. Acesta doar ce ratase o aruncare la coş, când i-a auzit glasul mamei. Reacţia puştiului de 13 ani a fost una pe măsură.

"Sunt Cotina Jenkins-Sellers. El este soţul meu, Michael Sellers. Am venit pentru a-l surprinde pe fiul nostru cel mic, Derrick. El este la un meci de baschet. Sunt foarte emoţionată. Am aterizat cu o oră în urmă. Este ceva special. Sunt foarte emoţionată. Nu l-am văzut pe Derrick de opt luni. Mi-a lipsit sezonul de fotbal. Nu am putut fi alături de el pentru că am fost în misiune. Mi-au lipsit sărbătorile", povesteşte femeia.

Mama băiatului de 13 ani a explicat şi motivul emoţiilor sale mari: "Am mari emoţii pentru că nu ştiu ce reacţie va avea. Este la un meci de baschet, prietenii lui sunt aici, sunt fete. Poate va plânge, iar apoi se va supăra pe mine".

Femeia nu avea, însă, de ce să îşi facă griji, pentru că reacţia fiului său dezvăluie cel puţin o parte din dorul pe care amandoi l-au simţit.