MENIU

VIRAL: ce se întâmplă când un politician intră într-o cafenea. "Eşti un nenorocit, eşti o ruşine!"

Guvernatorul Floridei Rick Scott a avut parte de un moment extrem de stânjenitor, după ce a intrat să-şi cumpere o cafea dintr-un local.

Politicianul american a fost "întâmpinat" de femeie care nu s-a sfiit să-i reproşeze în gura mare că este corupt şi că nu se preocupă absolut deloc de bunăstarea oamenilor de rând.

Cara Jennings, care se afla la o masă în respectiva cafenea, şi-a vărsat oful fără să ţină cont de rugămintea unei angajate care a încercat să o calmeze.
"Nu vorbeam cu tine!", i-a spus ea ospătăriţei, apoi a început să strige la guvernator. "Eşti un nenorocit! Ţie nu îţi pasă de oamenii care muncesc! Ar trebui să-ţi fie ruşine să apari aici", i-a spus americanca.

În imaginile filmate de un alt client se vede cum Rick Scott încearcă să se apere, spunând că oamenii au "un milion de joburi", dar în cele din urmă pleacă stânjenit.

"Un milion de locuri de muncă? Serios? Cine de aici are un job bun? (...) Ai îngreunat accesul femeilor la sistemul naţional de Sănătate. Să-ţi fie ruşine, Rick Scott. Noi depindem de munca ta. Copii de bani gata, ca tine, nu ştiu ce trebuie să facă. (...) Eşti o ruşine pentru statul nostru!", încheie Cara.

Clipul care surprinde întreg incidentul a fost postat pe YouTube, unde a adunat peste 2,3 milioane de vizualizări în doar câteva zile.