MENIU

Vineri, 13. Ce zodii stau sub semnul ghinionului mai mult decât ar sugera o astfel de zi?

Vineri 13 - ce NU trebuie să faci astăzi pentru a fi ocolit de GHINION

Combinațiile "marți/vineri, 13" nu sunt doar zile în care poți avea ghinion, sunt chiar definiția unui astfel de moment neprielnic în viața oricui. Cum însă o altă vorbă spune că norocul și-l face omul cu mâna lui, nu trebuie nici să dramatizăm. Așadar, despre ce zodii se spune că ziua de 13 septembrie le va fi, teoretic, neprielnică.

Ziua de vineri, 13 septembrie, pare să vină cu vești nu prea plăcute pentru nativii din Leu, Berbec, Fecioară și Taur. Vor întâmpina greutăți și probleme, mai ales la locul de muncă.

Leu- Evită panica

Planurile tale sunt date peste cap încă din prima parte a zilei. Chiar dacă te deranjează această situație, încearcă să nu intri în panică, pentru că nu vei rezolva nimic așa.

Berbec- Provocări la locul de muncă

Ai parte de o zi plină de provocări, mai ales la locul de muncă, acolo unde sunt multe lucruri pe care trebuie să le duci la bun sfârșit. Încearcă să te organizezi bine.

Fecioară- Zi dificilă la muncă

Ai parte de o zi dificilă la locul de muncă. Sunt multe sarcini cu care ai rămas în urmă și ar fi bine să te ocupi de ele fără să lași altceva să te distragă.

Taur- Puterea de a o lua de la capăt

Nu te descuraja dacă nu reușești să-ți pui toate obiectivele în aplicare. Trebuie să ai mai multă încredere în tine și să ai curajul de a încerca din nou.

Vineri 13 - Ce culoare nu trebuie să porți sub nicio formă, astăzi - Te pot ajunge blestemele

Mai multe articole despre:
vineri 13 ghinion zodii horoscop cine are noroc