MENIU

Veste bună pentru fanii cântăreţei Amy Whinehouse. Ce se întâmplă pe 18 septembrie

Filmul „Amy” va avea premiera în cinematografele din Românie pe 18 septembrie. Producţia poartă semnătura regizorului Asif Kapadia.

Filmul „Amy”, regizat de Asif Kapadia, va avea premiera în cinematografele din Românie pe 18 septembrie. Producţia adună laolaltă imagini de arhivă şi piese care nu au mai fost făcute publice nicioadă până acum, se precizează într-un comunicat remis Realitatea.NET.

„A fost cu adevărat interesant să facem acest film. Foarte mulţi oameni au fost emoţionaţi când au văzut-o pe Amy fericită în copilărie şi la început de adolescenţă. Pentru că nu au avut ocazia să o vadă niciodată fericită”, a apovestit Kapadia.

„Au fost oameni care au plâns văzând-o aşa. I-am auzit spunând N-am ştiut că a fost fericită. Ei au crezut că a fost nefericită şi confuză întreaga viaţă. Adevărul este că era uimitoare, inteligentă, atât de specială! Într-un interval scurt de timp, a trecut dintr-o parte în cealaltă”, a adăugat el.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, în reşedinţa ei din cartierul londonez Camden. Medicii legişti au ajuns stabilit că decesul a survenit pe fondul unei „intoxicaţii cu alcool”.