MENIU

Venus intră în Taur: planeta iubirii face ravagii cu inimile zodiilor

Venus intră în Taur: planeta iubirii face ravagii cu inimile zodiilor

De pe 4 martie, Venus intră în semnul ei de domiciliu, Taurul, de aceea lucrurile se vor schimba radical în viața amoroasă a zodiilor. 

Cu Venus în Taur vom fi mai afectuoși, mai romantici, fideli, dar și foarte posesivi. În Taur, Venus este foarte senzuală și dornică de plăcere. Căutăm securitatea și valorizăm relațiile durabile. 

Berbec

Iubirea pătimașă și gelozia extremă se vor împleti în perioada în care Venus se află în Taur. Vei simiți nevoia să primești mai multe dovezi de dragoste, să petreci mai mult timp cu persoana iubită și să te eliberezi de lucrurile neimportante sau dificile. Chiar dacă nu îți permiți să renunți la job și la proiectele pe care le-ai început, vei încerca să te relaxezi practicând meditația sau mergând mai des în scurte vacanțe. 

Taur

Cu Venus revenită în casa ta, te simți îndrăgostită de viață și dornică de aventură, dar se accentuează și latura ta posesivă. Ai zile când ești obsedată de bani și te porți destul de impulsiv cu partenerul, fără să ții cont de sentimentele lui. Îți faci planuri ambițioase și încerci să le impui celor din jur să țină pasul cu tine. Încearcă să accepți faptul că fiecare are propriile dorințe și priorități, iar tendința ta de a-i domina pe cei din jur poate dăuna relațiilor, mai ales în mediul profesional. Citește continuarea

 

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop martie