MENIU

Vedetă TV, teorie șoc: Cine are salariu sub 5000 de euro pe lună e sărac. Ce i-au răspuns internauții

Vedetă TV, teorie șoc: Cine are salariu sub 5000 de euro pe lună e sărac. Ce i-au răspuns internauții/ Captură video

Declarație halucinantă! Prezentatoarea Tv Cristina Șișcanu a postat pe rețelele sociale un filmuleț, în care susține că oricine are un salariu sub 5 mii de euro pe lună este sărac. Postarea acesteia a stârnit cu repeziciune indignarea internauților. Declarația vine la scurt timp după ce soția lui Mădălin Ionescu s-a certat cu un polițist în plină stradă. 

Vedeta a preluat ideea de la antreprenorul Petre Fluerașu, care postase la rândul lui pe rețelele sociale, un videoclip în care explica această teorie. Cristina Șișcanu nu s-a ferit să argumenteze de ce ea este de acord cu opinia bărbatului.

"Daca castigi sub 5 mii de euro, esti sarac. Nu faci parte din clasa de mijloc, adica nu poti sa te imbeti cu apa rece ca faci parte din clasa de mijloc.

Daca esti single, daca nu esti intr-o familie, ca sa nu fii sarac sau sa nu te simti din categoria asta trebuie sa castigi cel putin 3 mii de euro", spune vedeta TV.

Urmăritorii prezentatoarei TV nu au evitat să o tragă la răspundere pentru cuvintele pe care le-a aruncat cu atâta lejeritate.

 "Draga Doamna , dacă tu crezi ca fericirea sta numai in bani , te înșeli amarnic , si nu neg ca banii îți fac viața mai ușoară , dar marea majoritate a oamenilor prefera ca atunci când se uita in oglinda sa nu le fie Rușine de ceea ce văd" . Vedeta nu și-a abandonat convingerile și a răspuns la acest comentariu, astfel: "nu sunt bogată, doamnă. Iar dumneavoastră nu ați înțeles nimic din mesajul meu."

 "Eu zic ca tu ai mult timp liber de a vorbi prostii, în România nu exista euro ci lei în momentul când vom avea salarii euro atunci vb de altceva, dar salariile sunt mici."

 "5000 euro pe luna ? E o gluma de prost gust ? Intr o tara unde sunt pensii de 150 de euro?" 

Mai multe articole despre:
cristina siscanu vedeta tv salariu euro saracie