MENIU

Vacanță de coșmar pentru Alin Oprea. Fiica sa, rănită la un hotel de 5 stele de pe litoral: imagini șocante

Vacanță de coșmar pentru Alin Oprea. Fiica sa, rănită la un hotel de 5 stele de pe litoral: imagini șocante/ Foto: Facebook

O vacanță pe litoral s-ar fi putut termina tragic pentru familia artistului Alin Oprea. Sejurul însă s-a transformat într-un coșmar când fiica sa vitregă în vârstă de 15 ani a avut parte de un accident grav în baia hotelului. Cântărețul împreună cu soția sa Medana și copiii au decis să meargă în concediu în Mangalia și s-au cazat la un hotel de 5 stele pentru care au plătit ca în străinătate, mai exact, peste 1000 de euro pentru 4 nopți. 

Fiica de 15 ani a Medanei, soția lui Alin Oprea, a suferit un accident grav în camera de hotel. Potrivit declarațiilor, în timp ce ea încerca să închidă ușa cabinei de duș, aceasta s-a desprins din cauza faptului că nu era bine fixată și s-a spart în mii de cioburi. Adolescenta a fost rănită în mai multe zone, cea mai gravă tăietură fiind la picior. Familia lui Alin Oprea este însă și mai revoltată de atitudinea managerilor care nici măcar nu ar fi chemat ambulanța pentru copila rănită.


"Vii cu copiii si iti mor la ei in baie. Ea crede ca e vina noastra. Daca altii n-au patit, urmatorii pot sa moara. Avem si garantie de 450 de lei si nu se restituie", spune mama fetei.

Problemele au început încă de când au ajuns la hotelul din Mangalia. Alin Oprea a achitat integral costul camerei, însă angajaţii i-au solicitat să plătească o garanție suplimentară de 450 lei pentru eventualele pagube. Mai mult, deși au vrut să plătească doar cazarea, aceștia au fost obligați să ia un pachet all-inclusive deși nu intenționau să servească masa la hotel.

"Pentru doar 4 zile peste 1000 de euro. La astai in baie se poate muri", a mai spus femeia. 

Artistul intenționează să depună plângere la protecția consumatorului și are de gând să dea hotelul în judecată.