MENIU

Uniforme de DESIGNER pentru însoţitorii de bord de la Virgin Atlantic

Noile uniforme

Un designer excentric şi un miliardar mereu inovativ şi-au dat mâna pentru un parteneriat pe măsură. Vivienne Westwood semnează noua linie de uniforme ale însoţitorilor de bord de la Virgin Atlantic, compania aeriană deţinută de Richard Branson.

Noile ţinute au fost prezentate cu mare fast la aniversarea a 30 de ani de la înfiinţarea Virgin Atlantic. Evenimentul a avut loc la Londra, iar invitat special a fost chiar creatoarea de modă Vivienne Westwood. Ea a povestit că s-a inspirat din croielile fraţuzeşti ale anilor 40 cărora le-a dat un look contemporan şi unic. Totul, la dorinţa lui Richard Branson.

"Am decis să schimbăm uniformele pentru că mulţi alţii au început să le copieze. Dacă vă uitaţi, spre exemplu, la Cathay Pacific, pentru un moment o să aveţi impresia că sunt stewardese de la Virgin. Aşa că ne-am dorit să facem diferenţa din nou păstrând totuşi roşul care ne defineşte", a explicat Branson.

Noile uniforme, creaţii semnate de Vivienne Westwood, vor ajunge la 7.500 de angajaţi ai companiei Virgin, inclusiv însoţitori de bord, piloţi şi personal de la sol.