MENIU

Un pensionar și-a îngropat zeci de mii de dolari în grădină și a intrat în panică după ce nu i-a mai găsit

Un pensionar din Tiraspol a trecut prin momente de panică și confuzie după ce a descoperit că economiile sale, în valoare de 20.000 de dolari și 4.000 de euro, îngropate într-un borcan în propria grădină, dispăruseră. Temându-se de un posibil furt, bărbatul a alertat imediat autoritățile.

Incidentul amuzant prin care a trecut pensionarul

Pensionarul, îngrijorat de siguranța banilor săi, a ales să-i îngroape într-un loc bine marcat din grădină, pentru a-i putea recupera mai târziu fără probleme. Însă, la revenirea în grădină, a constatat cu stupoare că, deși marcajul era încă acolo, borcanul cu bani dispăruse. Cuprins de teamă că economiile sale au fost furate, bărbatul a solicitat intervenția poliției.

O echipă de polițiști a sosit la fața locului și, conform indicațiilor pensionarului, a început să sape în zona indicată. După câteva ore de căutări, suma de bani a fost găsită la aproximativ un metru și jumătate de locul indicat inițial. Se pare că marcajul fusese deplasat ușor de vânt, ceea ce a dus la confuzia pensionarului.

Odată ce „comoara” a fost recuperată, bărbatul a fost extrem de ușurat. A promis că, pe viitor, va adopta o metodă mai sigură pentru a-și proteja economiile, astfel încât să evite asemenea situații neplăcute.