MENIU

Un medic britanic a planificat o crimă „mai stranie decât ficțiunea”. Cum s-a dat de gol?

Planul amintește de filmele cu detictivi: Foto: Pixabay.com

Un medic britanic a pledat vinovat pentru o tentativă de omor despre care inclusiv procurorii au afirmat că este mai stranie decât ficțiunea.  Felul în care a încercat să îl ucidă pe partenerul de viață al mamei sale le s-a părut mai bun decât un scenariu de film polițist.

Dr. Thomas Kwan, în vârstă de 53 de ani, s-a îmbrăcat în asistent medical, a falsificat documente medicale și și-a schimbat radical înfățișarea înainte să încerce să îl ucidă pe partenerul mamei sale, relatează Reuters.

Pentru a-și pune în aplicare planu, bărbatul a obținut o legitimație medicală falsă, s-a cazat la un hotel sub un nume fals, și-a falsificat numărul de înmatriculare al mașinii și s-a deghizat, cu perucă și ochelari pentru momentul în care avea să se prezinte la locuința mamei sale.

Acolo i-a injectat o toxină periculoasă partenerului mamei sale, sub pretextul că îi administrează o doză „booster” pentru vaccinul anti-Covid.

După ce i-a administrat injecția lui O’Hara el a plecat rapid de la locul faptei. Bărbatului i s-a făcut imediat rău și a fost dus de urgență la spital.

 

Medicul era îngrijorat de testamentul mamei sale, care prevedea că partenerul ei, nu prorpiul fiu, urma să moștenească casa în cazul în care ar fi murit.

Mai multe articole despre:
medic plan criminal crima filme agatha christie