MENIU

Un american a fost înmormântat pe motocicleta sa Harley Davidson

Un american a fost înmormântat pe motocicleta sa Harley Davidson

Familia unui barbat din Ohio i-a indeplinit acestuia ultima dorinta: sa fie inmormantat calare pe motocicleta sa Harley Davidson, intr-un cosciug transparent.

Nu a fost insa usor. Proiectul a necesitat o groapa mult mai mare in care sa intre cusca de plexiglas in care urma sa stea Billy Standley si motocicleta sa Electra Glide din 1967. In plus, cinci imbalsamatori au lucrat la trupul lui, fixandu-l intr-o structura de metal astfel incat niciodata sa nu cada de pe sa, scrie ziare.com, citând ABC News.

Familia lui Standley, care a murit la varsta de 82 de ani, spune ca batranul vorbea despre acest moment de ani intregi si ii placea sa aduca musafiri in garajul unde cei doi fii ai sai ii construisera bizarul cosciug. El le spunea oamenilor ca nu vrea numai sa urce la cer, ci ca voia ca lumea sa-l vada pe ultimul drum, calare pe motocicleta, in cutia transparenta.

"A fost un om ciudat", a zis fiica sa, Dorothy Brown. "Dar pe noi, copiii sai, ne-a iubit, ne-a crescut bine, si chiar am vrut sa il ajutam sa isi indeplineasca dorinta". Asa ca doritorii au putut sa-l vada vineri inmormantat intr-un costum cu de piele, cu casca alba si ochelari, tinand manerele motocicletei cu mainile inmanusate.

Standley le spunea membrilor familiei lui ca motocicleta l-a ajutat sa pastreze spiritul aventurii dupa ce a hotarat sa isi intemeieze o familie si a avut patru copii, dupa o viata in care fusese participant la competitiile de rodeo si cowboy la o ferma.