MENIU

Un amănunt ascuns al acestei fotografii e cu adevărat șocant. Nimeni nu crede adevărul

O imagine cu trei femei zâmbitoare în fața aparatului de fotografiat circulă intens pe rețelele de socializare și a generează controverse aprinse. 

"Bunica, mama și fiica" - acesta este titlul sub care circulă aceste două fotografii pe rețelele de socializare. O privire mai atentă aruncată la chipurile celor trei poate confirma o diferență de vârstă, dar cât de mare este această diferență e greu de spus.

Puține amănunte sunt cunoscute despre cele trei femei. Tocmai de aceea, imaginile au generat controverse aprinse. Mulți comentatori se îndoiesc de veridicitatea descrierii și apreciază că, de fapt, imaginea înfățișează mai degrabă o mamă alături de cele două fiice. 

Totuși, există el puțin un alt exemplu care poate confirma că o bunică poate arăta aproape la fel de tânără precum fiica sa. Femeia din dreapta imaginii de mai jos este Kazuko Inoue, este din Japonia si are 42 de ani. S-a maritat tanara si a nascut primul copil la 19 ani. Prin urmare celelalte doua tinere sunt fiicele ei, iar prichindeii, nepoteii. 

Mai multe articole despre:
mamă fotografie fiică bunică