MENIU

Ultimele ore de Stock Busters eMAG – Ce produse cu reduceri mari mai sunt disponibile

eMAG are o campanie de lichidare de stocuri numită eMAG Stock Busters. Am selectat produsele cu cele mai mari reduceri ce mai sunt disponibile în ultimele ore de promoție.

Toate produsele cu reduceri de la eMAG Stock Busters sunt disponibile AICI.

În continuare aveți produsele cu cele mai mari reduceri, din toate categoriile de produse disponibile de la eMAG.

eMAG Stock Busters – Telefon mobil Lenovo Vibe X2

Una dintre cele mai mari reduceri la telefoane mobile de la eMAG Stock Busters o are Lenovo Vibe X2, un telefon foarte performant, cu funcția de 4G disponibilă, 32Gb memorie și procesor de 2 Ghz. Oferta completă e disponibilă AICI.

eMAG Stock Busters – tableta Wink Ix7

Această tabletă beneficiază de cea mai mare reducere de la eMAG, 30%. Tableta e dotat cu un procesor Intel Atom Quad Core cu frecvență de 1.3 Ghz cu display de 7 inch IPS, 1 Gb DDR3, 8GB memorie și Wi-Fi și Bluetooth.

Oferta completă e disponibilă AICI.

eMAG Stock Busters – Boxă portabilă

Boxa portabilă e-boda are o reducere de 42% din preț de la eMAG. Boxa The Beat 100 este de culoare roșie și poate fi conectată prin Bluetooth.

Oferta o găsiți AICI.

eMAG Stock Busters – Laptop Dell Inspirion

Laptopul cu cea mai mare reducere de la eMAG este Dell Inspirion 3543 cu procesor Intel Pentium Dual Core 3805 U cu frecvență de 1.9 Ghz și displa de 15.6 inch. Laptopul are o memorie internă de 4 Gb și spațiu de stocare de 500 Gb.

Oferta completă e disponibilă AICI.

eMAG Stock Busters – Geantă laptop Targus

66% reducere de preț pentru geanta de laptop Targus T1211 Slim, potrivită pentru laptopuri cu dimensiuni mai mici de 15.6 inch. Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG Stock Busters – Televizor Smart 3D Led Samsung

Mai aveți puține ore în care puteți beneficiaz de 40% reducere de preț pentru televizorul Smart 3D LED Samsung cu diagonală de 152 cm și rezoluție de excepție Full HD. Prețul e disponibil AICI.

eMAG Stock Busters – Aparat foto DSLR Sony

Aparatul foto DSLR Sony A77 II are un senzor de 24.3 Mp, wi-fi și doar body-ul are o reducere de preț de aproape 1.000 de lei. Oferta completă e disponibilă AICI.

eMAG Stock Busters – Frigider AEG

Combina frigorifică cu cea mai mare reducere de la eMAG este produsă de AEG, are un volum de 318 și două compartimente cu două uși, suprafața exterioară e din inox antiamprentă, e dotată cu display cu touch control și face parte din clasa energetică A++.

Oferta completă e disponibilă AICI.

eMAG Stock Busters – Mașina de spălat rufe

Mașina de spălat rufe cu motor Inverter AEG are o capacitate de încărcare de 9kg, 1600 RPM, face parte din clasa energetică A+++ și o reducere de preț de peste 1700 de lei. Oferta completă o puteți consulta AICI.

eMAG Stock Busters – Cuptor incorporabil Bosch

Cuptorul incorporabil rustic Bosch este electric, multifuncțional, îndeplinește 7 funcții și este de culoare alb perlat. Oferta completă poate fi consultată AICI

eMAG Stock Busters – Aragaz Studio

Un discount de 33% pentru aragazul Studio Casa cu suprafață de inox, dimensiuni 80x50 cm, fabricat în Italia. Oferta completă poate fi consultată AICI.

Mai multe articole despre:
reduceri emag stock busters