MENIU

Trump, salvat de un OZN în timp tentativei de atentat?! Scenariul care a aprins imaginația susținătorilor candidatului republican

O filmare cu un presupus obiect neidentificat OZN, care s-ar fi aflat deasupra locului unui Donald Trump a fost ținta unui atentat, alimentează o serie de teorii bizare pe rețelele de socializare. Unii utilizatori au proclamat OZN-urile drept „îngeri păzitori” care l-au protejat pe Trump de gloanțe.

 
Ca în orice eveniment de acest tip, orice imagine, filmare sau declarație poate alimenta cele mai spectaculoase speculații, unele dintre ele vădit exagerate sau chiar ironice. Un astfel de videclip a devenit extrem de popular și de comentat 
 

O explicație a fost că videoclipul a fost filmat la același eveniment, dar cu puțin timp înainte ca focurile de armă să fie trase asupra lui Trump, iar OZN-ul din el zboară pe lângă același steag american fluturând care a apărut în fotografia devenită istorică a lui Trump cu o ureche sângerândă și pumnul ridicat.

O altă fotografie cu un OZN a fost, de asemenea, postată, mai înnorată, făcută atunci când gărzile au alergat pe podium pentru a-l acoperi pe Trump rănit cu corpurile lor.

I

sursă. news24. ro.

Mai multe articole despre:
trump ozn atentat scapat cu viata biden