MENIU

Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers

Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers

În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare se pot bucura de evoluție.

Hărțile astrologice spun că în această zi, în timpul tranzitului Lunii în conjuncție cu Pluto, schimbarea este inevitabilă, ceea ce înseamnă că la un anumit nivel al vieții noastre schimbarea va avea loc.

Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare

Pluto este legat de ideea de transformare, iar trei semne zodiacale vor prelua acest indiciu cosmic. Ceea ce odată a fost doar o fantezie trecătoare este acum un gând pe care e important să îl manifestăm.

Ce persoane greșite atragi, în funcție de zodie. Sfaturi de la astre pentru a nu pica în relații toxice

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Începând cu 24 iunie, vei renunța la un vechi obicei despre care știi că nu sunt bune pentru tine. În timpul tranzitului Lunii în conjuncție cu Pluto, semnul tău Berbec va fi deosebit de mulțumit de propria ta abilitate de a renunța la negativ. Ai deplină încredere în Univers că tocmai acesta este ceea ce permite schimbarea.

Ești, de asemenea, destul de conștientă de faptul că schimbarea de care ai nevoie necesită o atenție deosebită. Aceasta nu poate avea loc fără efort sau concentrare. Știi ce vrei și vezi acel lucru în mintea ta, iar în timpul conjuncției cu Pluto a Lunii, acea focalizare se manifestă ca transformare și schimbare pozitivă.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 24-30 iunie. Patru zodii se vor bucura de buzunare pline, două vor trebui să se abțină de la cheltuieli

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

De fiecare dată când accepți că schimbarea trebuie să aibă loc în viața ta, treci prin situații până când transformarea este completă. Ești mereu în proces de evoluție. În timpul tranzitului din această zi a Lunii în conjuncție cu Pluto, vei vedea că, încă o dată, ți se cere să te schimbi, să te adaptezi și să progresezi. Ești mai pregătită ca oricând pentru asta.

Citește continuarea aici

3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele

Mai multe articole despre:
zodii transformare univers