MENIU

Top 5 zodii de bărbați infideli. Horoscopul decepțiilor în dragoste

Top 5 zodii de bărbați infideli. Horoscopul decepțiilor în dragoste

Infidelitățile sunt mult mai frecvente decât ne-am imagina și este destul de greu să ne dăm seama când cineva ne înșală. Dar astrologia demonstrează că anumite semne zodiacale sunt mai predispuse să trădeze decât altele, așa că putem începe prin a vedea dacă iubitul sau soțul face parte din topul bărbaților infideli. 

În astrologie, zodiile care înșală cel mai rar sunt cele fixe, respectiv Taurul, Leul, Scorpionul și Vărsătorul, deși acest lucru nu este o regulă. 

Iată care sunt semnele care dau cei mai infideli bărbați, conform astrelor. 

1. Berbec

Acest semn ocupă un binemeritat loc 1, pentru că este cel mai predispus spre înșelătorie și nu se dă înapoi de la nimic când vine vorba de plăcerile sale. Aflat sub guvernarea lui Marte, Berbecul este dominat de impulsuri și de o sexualitate debordantă. Nativii acestei zodii nu stau prea mult să se gândească înainte de a acționa, de aceea sunt aventurieri înnăscuți, care nu ratează nicio ocazie de a face o nouă cucerire. Instinctele le întunecă judecata și îi determină să acționeze imediat pentru a-și satisface dorințele. Deși se străduiesc să-și ascundă trădările, Berbecii recunosc destul de ușor ce au făcut atunci când îi întrebi direct și le ceri să fie sinceri. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop cuplu