MENIU

Top 5 exerciții pentru colăceii de pe burtă

<p>Top 5 exerciții pentru colăceii de pe burtă</p>

In fiecare an, odata cu apropierea sezonului cald, devine tot mai apriga dorinta de a avea un corp frumos si ferm, care sa arate cat mai bine intr-un costum de baie sau intr-o rochita de vara. De aceea, pentru femei incepe o adevarata campanie de dat jos kilogramele in plus, prin exercitii pentru solduri, abdomen si posterior.

Citeste, mai departe, top 5 exercitii pentru colaceii de pe burta, pe care daca le faci zilnic, vei uita cum este sa te uiti cu jind la trupurile perfecte din reviste!

Top 5 exercitii pentru abdomen

Pentru ca vrei sa arati excelent in acea rochie mulata si pentru ca medicii spun ca grasimea de pe abdomen este cea mai periculoasa pentru inima, este momentul sa te apuci de un antrenament fizic zilnic care sa te ajute sa dai jos colaceii. Desigur, pe langa minutele dedicate sculptarii corpului, este necesar sa ai si un regim alimentar sanatos, bazat preponderent pe fructe si legume. Daca bei si lichide suficienta si inlocuiesti cafeaua cu ceai verde, rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Inainte de orice tip de antrenament, nu uita de incalzire, pentru a preveni accidentarile si a incalzi muschii. Nu sari peste aceasta etapa si nu uita sa iei o pauza, daca simti ca ai obosit prea tare.

Iata cele mai eficiente 5 exercitii pentru colacei, care te vor ajuta sa te mandresti de abdomenul tau:

5. Abdomene cu bratele intinse

Stai intinsa pe podea, cu genunchii indoiti si picioarele despartite la nivelul umerilor. Intinde mainile, tinandu-le lipite de urechi si cu varfurile degetelor indreptate spre peretele din spate. Incordeaza usor muschii abdomenului si ridica umerii de pe podea, avand grija sa tii bratele intinse in continuare. Exercitiul se face in 3 seturi a cate 12 repetari.

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
exerciţii abdomen