MENIU

Ţinute de nuntă! Ce se poartă în 2015

Ești invitată la o nuntă în curând și nu știi ce să porți? Nu reușești să găsești accesoriile pentru rochie sau vrei să porți pantaloni? Vezi câteva sfaturi de la stiliști și aplică totul pe garderoba ta.

Ținuta de nuntă în general Oricine știe că la o nuntă nu trebuie să te îmbraci în alb, ca să nu eclipsezi mireasa, dar puține femei cunosc adevăratul dress code pentru evenimentele de acest gen, scrie Unica.ro.

De fapt, regulile sunt relativ simple: trebuie să fii mai elegantă decât atunci când te duci în club, dar nu la fel de moțată ca nașa.

 Pentru multe femei, o nuntă este un motiv să se îmbrace frumos, elegant, să-și afișeze cele mai noi ținute de ocazie și cei mai frumoși pantofi. Pentru altele, o ținută de nuntă pune accent pe o coafură spectaculoasă sau un machiaj rezistent, în timp ce o a treia categorie iau nunțile ca pe o cheltuială inutilă, unde aleg să se îmbrace în rochii de vară sau de zi și strică dress code-ul.

La o nuntă, ținuta trebuie să fie apropiată de dress code-urile cokctail și black tie, adică se cer rochii scurte sau lungi, dar nu exagerat de sexy, materiale elegante ca satinul, mătasea, dantela sau taftaua, cu fuste din tul sau organza, nu bumbac sau in.

Ținutele din satin în culori intense și strălucitoare sau metalice sunt de asemenea o idee bună la o nuntă, mai ales dacă vrei să faci impresie printre rude și prieteni.

Mai multe articole despre:
nuntă rochie ţinută